изпълнени проекти

био-мебели

Био-мебелите са екологични мебели,които се произвеждат от напълно естествени материали и са в абсолютен синхрон с природата. Използва се само масивна дървесина от доказани екологично чисти региони в България, сертифицирани по FSC. Слепването на детайлите се извърщва с туткал, повърхностите се обработват с естествени растителни и животински масла,пчелен восък, прополис, а за оцветители се използват естествени растителни пигменти.Начинът им на производство е доста близък до начина по който хората са произвеждали мебели преди индустриалната революция.

мебели от масивно дърво, ретромебели

Хората от хилядолетия са се стремили да създават красота и удобство в дома си, използвайки различни видове дървесина и начини за обработката и. Мебелите от дърво съчетават в себе си традицията, усещането за топлина и уют, здравина и дълговечност.

стъбли и парапети

Независимо от какво са изработени, стълбите и парапетите неизменно присъстващи в съвременния дом.Дървените стълби, както и комбинирани с различни метали, са винаги отлично интериорно решение за дома Ви.

градински мебели, беседки, перголи

Основното за градинските мебели и екстериорните изделия е да са устойчиви на атмосферните условия –слънце,дъжд,сняг. Дървото се импрегнира във вани и се покрива с екстериорни масла. Използваме издръжливи видове дървесина /акация,тик,мербо,термодървесина/.

детски меебели

Детските мебели трябва да са безопасни,здрави и красиви.Изработваме ги само от дърво, използваме сертифицирани лепила и масла за покритията, които са абсолютно безвредни за децата. Асортиментът ни включва масички,столчета,кошарки,легла,люлки и всичко друго,за което се сетите.

уникати, арт инсталации

Уникални изпълнения на мебели и арт инсталации, включващи използването на комбинации от различни материали –дърво, стъкло, метали, обемни ръчно рисувани и скулпторни детайли, заляти със смола.

Уникални изпълнения на мебели и арт инсталации, включващи използването на комбинации от различни материали –дърво, стъкло, метали, обемни ръчно рисувани и скулпторни детайли, заляти със смола.